Beilerweg 13 – 9418 TD WIJSTER

Beilerweg 13 – 9418 TD WIJSTER
15421 Southwest 39th Terrace, Miami, FL 33185, USA
VERKOCHT €649.000 K.K. - Vrijstaand, Woonboerderij
349 m2 5 Slaapkamers 2 Badkamer(s)

Deze verstaande woonboerderij met vrij uitzicht en een gigantisch perceel heeft heel veel potentie. Deze prachtige, reeds grotendeels verbouwde woonboerderij roept het heerlijke landleven gevoel op! Wie wilt dit nou niet?

Ligging:

Dankzij de bosrijke omgeving heb je vanuit de woning een prachtig vrij uitzicht. De Beilerweg is een straat waar de bijzondere geschiedenis van Wijster goed te zien is. Wijster is namelijk een dorp met herinneringen die tot op de dag van vandaag nog steeds van groot Europees belang zijn. Dankzij de centrale ligging tref je op loopafstand de supermarkt, de bushalte, het centrum, de basisschool en direct om de hoek een snackbar. Iets verderop, op fietsafstand, vind je het voortgezet onderwijs. Het fietspad hier naartoe begint bij de voordeur. Ook de snelweg ligt, met een kleine 10 minuten in de auto, op steenworp afstand.

Indeling
Begane grond:
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De begane grond is onderverdeeld in verschillende ruimtes, zoals de riante landelijke woonkamer, toilet, keuken met extra bergingsruimte en bijkeuken.

 

De woonkamer is zo riant dat er zelfs 2 verschillende zithoeken en een ruime eethoek van gemaakt kunnen worden. Werkelijk in elke hoek van de L-vormige woonkamer bevinden zich meerdere bakelietlook stopcontacten met verschillende mogelijkheden. Ook zijn hier de wanden voorzien van verschillende elektrapunten voor opbouwwandlampen of indien gewenst inbouwlampen, voor een mooie rustieke uitstraling. Tevens bevindt zich hier de trap naar de 1e verdieping. Alle ludieke koestal ramen in de woonkamer en keuken zijn voorzien van sfeervolle, robuuste eikenluikjes.

1e verdieping:
De 1e verdieping bestaat uit een overloop, vide en maar liefst 5 slaapkamers waaronder 3 zeer riante slaapkamers van een afmeting van een gemiddelde woonkamer. Perfect voor een groot gezin, voor de fashionlover die een inloopkast wil of iemand die gewoon van veel ruimte houdt.

2e verdieping:
Een vaste trap brengt je naar de 2e verdieping van de woning. Ook deze verdieping beschikt over een zeer ruime vide. Vanuit deze vide kijk je middels de vide op de 1e verdieping deels de woonkamer in wat een zeer ruimtelijk effect creëert. De 2e verdieping is zo ruim dat deze gemakkelijk te gebruiken is als 6e slaapkamer, kantoor of bergingsruimte.

Door middel van 2 grote kantelramen op deze verdieping valt er een zee van licht op de vide van de 1everdieping.

Tuin:
Een enorme tuin op zuidwesten met veel groen, vrij uitzicht en diverse ruime opstallen geschikt voor vele doeleinden waaronder 1 vrijstaande, landelijk verbouwde kapschuur met daarin op dit moment een fotostudio, toilet en wastafel. Deze schuur is deels van steen, deels van hout en is deels geïsoleerd. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het opzetten van een B&B. Er is een vaste trap naar boven met een enorme vliering en een geweldige uitkijk over de tuin. Deze kapschuur heeft zijn eigen meterkast, aanleg van krachtstroom en er is een extra wifipoint aanwezig. In de avondzon is het hier heerlijk vertoeven onder de overkapping mijmerend op de schommelstoelen.

Ook op dit perceel bevindt zich een grote, verbouwde stal met een geheel vernieuwd dak. Deze stal is geheel van steen, heeft ook een eigen meterkast, krachtstroom, watervoorzieningen op diverse punten, een warmwaterboiler en een wasmachineaansluiting. Deze stal is onder andere uitstekend geschikt voor
het houden van paarden of ander vee. Dit omdat er een verhard plein om de stal heen ligt en dit bereikbaar is middels openslaande, grote staldeuren. Ook bevinden zich hier diverse goede, stabiele binnen- en buitenvolieres geschikt voor vogels en/of knaagdieren, of ander kleinvee. Ook een ruime kantine ontbreekt niet in deze grote stal. Voor vele hobby’s is dit object inzetbaar; ook voor bijvoorbeeld voor het geven van dagbesteding.

Tevens staat er op dit perceel een schuur van deels hout en deels geïsoleerde wanden. Deze schuur is voorzien van een keukenblok met wateraansluiting en diverse elektra-aansluitingen. Achterin de tuin bevindt zich een riant, houten tuinhuis. Hier zijn een wateraansluiting en diverse elektraaansluitingen aanwezig.

Naast de woning bevindt zich nog een kleine, houten bergruimte voor onder andere opslag van (tuin)gereedschap of een zitmaaier en/of aanhanger. De tuin is geheel naar eigen wens in te richten en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Heb jij groene vingers? Dan heb jij vast al een bestemming voor deze tuin!

BIJZONDERHEDEN

 • Bouwjaar: 1931;
 • Perceeloppervlakte: 4.520 m²;
 • Inhoud: 1.130 m³;
 • Woonoppervlakte: 349 m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
 • Geheel voorzien van dubbel glas;
 • Raamkozijnen gedeeltelijk hout / gedeeltelijk kunststof;
 • Verwarming middels CV-ketel;
 • Warm water middels CV-ketel;
 • Alle koestal ramen in de woonkamer en keuken zijn voorzien van robuust eikenluikjes;
 • Tuin op het zuidwesten;
 • Zowel boven als beneden in de woning zijn wasmachine- en drogeraansluitingen aanwezig;
 • 5 opstallen met diverse mogelijkheden;
 • Rondom de woning zijn er diverse water- en elektrapunten aanwezig;
 • Aanvaarding/oplevering in overleg

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Plattegrond

Begane grond

197 m2
1 Bathroom

Begane grond 3D

197 m2
1 Bathroom

1e verdieping

116 m2
5 Bedrooms
1 Bathroom

1e verdieping 3D

116 m2
5 Bedrooms

2e verdieping

35 m2

2e verdieping 3D

35 m2

Schuur

66 m2

Schuur 2

346 m2
Video van de woning

Vergelijkbare Woningen